Várandósság alatt különösen fontos, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott légkört teremtsünk magunkban és magunk körül. A vezetett kismama mély relaxáció egy tudatosabb és mélyebb szinten segít ráhangolódni a babádra, szülésedre és anyaságra.

Kutatások igazolják, hogy a méhedben növekvő kisbabád minden érzésed, hangulatod és a téged ért eseményeket is érzékeli. Össze vagytok kapcsolódva, teljes egységben léteztek 9 hónapon keresztül. Ajándékozd meg a babád a Földön átélhető legszebb érzelmekkel és gondolatokkal. Azzal támogathatod a kisbabád növekedését és fejlődését és a saját felkészülésed is, ha laza, nyugodt és kiegyensúlyozott maradsz. A relaxáció alatt ellazítunk minden testrészt, kiseperjük a borús gondolatokat és megsimogatjuk lelkünk bársonyát. Időben kezdd el megteremteni az anyává válás külső és belső körülményeit, készülj fel a rád váró nagy feladatra!

A vezetett relaxációk, izomlazítások, légzőgyakorlatok, vizualizációk, belső utazások és pozitív megerősítések önmagukban is nagyon hasznos eszközök. Ezek mellé tesszük a zeneterápiás hangszereket és az intuitív hangok gyógyító erejét, melyek a lélek szavak nélküli, láthatatlan világába vezetnek illetve a gyöngéd érintések megtartó biztonságérzetét, s közben végig lelked tiszta forrása, te és születendő kisbabád van a középpontban.

Szeretnélek abban támogatni, hogy várandósságod időszakát igazi áldott állapotnak élhesd meg. Az egyéni mély relaxáció nagyszerű alkalom ahhoz, hogy meghalld lelked üzeneteit, hogy számodra és babád számára a legjobb légkört teremthesd meg a mindennapokban, illetve már most kapcsolatot teremthetsz a gyermekkel, akit szíved alatt hordasz.

Bár a természet és a hormonok gyönyörűen végzik a dolgukat és felkészítenek az új életszakaszra, anyává varázsolnak kívül-belül, vannak dolgok, amikre rásegíthetünk. Mikor, ha nem most van itt az ideje annak, hogy belülre figyelj és megadd magadnak azt a végtelen törődést és szeretetet, amiből majd kisbabádnak is adni tudsz? A testi és lelki ellazuláson kívül légzésgyakorlatokkal, vizualizációval és pozitív megerősítésekkel is segítelek abban, hogy nyugodt, kisimult és ragyogó várandósságod legyen és szépen készülhess a szülés természetes folyamatára.

Végtelen szeretettel várlak! 🙂