Minden, ami minket körülvesz, energia. A gondolataink, az érzéseink, még az is, amit és ahogyan tapasztalunk.

Amikor az energiapályák akadálymentessé válnak testünkben, lelkünk egyensúlyba kerül és minden erőfeszítés nélkül képesek vagyunk kapcsolódni erőközpontunkhoz. Érezhetővé válik az élet áramlása bennünk és körülöttünk.

De természetesen vannak olyan időszakok, amikor nincs időnk és erőnk arra, hogy foglalkozzunk a nehezen feldolgozható eseményekkel és érzésekkel. Ilyenkor a testünkben halmozzuk és tároljuk ezeket az élményeket. Az így felgyülemlett lenyomatok feszültségben, kimerültségben és egyéb nehéz érzetekben hívják fel magukra a figyelmet. Elengedésre várnak. S amíg el nem engedjük a régit, nem tud megérkezni hozzánk az új.

Találj vissza önmagadoz, hogy az életerő újra akadálymentesen lüktessen benned és tiszta önvalóddal összhangban folytathasd az utad.

A mozgás jótékony hatásait talán nem kell részletezni. A jóga annyiban más, mint egyéb torna gyakorlatok, hogy itt a cél végig a benső csend és harmónia megtapasztalása mind fizikai, mint lelki és mentális szinten.

-kapcsolódhatsz a testedhez és lelkedhez

-átélheted lényed gyönyörűségét

-felszusszanhatsz a hétköznapok nyomása alól

-lehetőséged nyílik elengedni a feszültséget, a nehéz érzéseket

-az óra végi relaxációban tudatosan megpihenhetsz

-belső forrásodhoz kapcsolódva önállóan haladsz az önismeret útján

Amikor a test, lélek és szellem erőviszonyai és viszonyulásai harmonikusak, kiegyensúlyozott életet élsz, a gyógyulásod és fejlődésed pedig támogatva van.