A szertartások nem csak az ünnepek különleges velejárói, hanem a hétköznapok létfenntartó részei. Általuk válik láthatóvá és szilárdul meg lelki valóságunk. Megszokott mozdulatainkban szellemi igazságunkhoz kapcsolódunk.

Amikor elcsendesedünk és lelkünkhöz kapcsolódunk, megnyílik egy belső látás. Ebben a megengedő szemlélődésben elmélyül a figyelmünk és elidőzünk legapróbb rezdüléseinken.

Oda összpontosul az energia, ahová a figyelmed fordítod.

A relaxáció lépésről lépésre segít ellazítani a tested, elcsendesíteni az elméd, kisimítja lelked fodrait és feltölt egy nyugalommal teli tettrekészséggel. Csökkenti a fáradságérzetet, javítja az alvás minőségét. Rendszeres gyakorlással magától rendeződnek és harmonizálódnak érzelmeink, kikopnak a minket ért eseményekre adott gátló, negatív reakcióink és pozitív, támogató válaszoknak engedünk magunkban teret.

A vezetett relaxációk, izomlazítások, légzőgyakorlatok, vizualizációk, belső utazások és pozitív megerősítések önmagukban is nagyon hasznos eszközök. Ezek mellé tesszük a zeneterápiás hangszereket és az intuitív hangok gyógyító erejét, melyek a lélek szavak nélküli, láthatatlan világába engednek betekintést. Az igény szerinti érintések az arcon pedig gyöngéd biztonságérzetet vonnak köréd s közben végig lelked tiszta forrása marad a középpontban.