Az arc az egyik legérzékenyebb, de a legtöbb ingernek is kitett testfelületünk. Leolvasható róla az egészségünk, a korunk, a hangulatunk. A lélek titkos rejtekeibe enged betekintést.

Az arcunk egy térkép a lelkünkhöz. Kirajzolódik rajta a személyiségünk és egész életünk. Minden testrészünk és szervünk reflex zónái fellelhetőek rajta. Így ha az arcot érintem, érintem az egész embert.
Enyhül a feszültség, fellélegeznek az izmok, kisimul a lélek.

Azon túl, hogy mindennap tisztálkodunk és szépítkőzünk, időközönként az arcunk is megérdemli a kényeztetést. A Szépség Rituálé a kényeztető arcmasszázs és a fiatalító nyirokmasszázs kombinációja. A mély ellazulás által lelked is teljes pompájában ragyoghat a kezelés után.

Váljék életed természetes részéve az önmagadra szánt idő. Az arcmasszázs nem kell, hogy a ritka alkalmak egyike legyen. Legyen a lazulás és kényeztetés ugyanúgy a mindennapjaid része. Az önszeretet minden nő létezésének alapja. Ha fel vagyunk töltődve, akkor tudunk gondoskodni a szeretteinkről is. Nem érdemes tehát elhanyagolni a szépségünkről való gondoskodást és nem érdemes megvonni magunktól a finom érintéseket.

Minden nőnek szüksége van énidőre, egy rendszeres rituáléra, amikor újra kapcsolódhat nőiségéhez, szépségéhez. Miért ne lehetne ez a rituálé egy kényeztető arcmasszázs?

Várlak szeretettel!