A család és barátok megtartó szeretetével körbeölelve egy új, ragyogóan tiszta lelket üdvözölhetünk a világunkban. Hálát adunk érkezéséért a Teremtőnek, a föld elemeinek pedig megköszönjük a befogadást és támogatást. Elárasztjuk jó kívánságainkkal és védelmet kérünk számára, hogy minden baj elkerülje. Áldást kérünk az új lélek egész életére, hogy kibontakozhasson benne és általa mindaz a szépség, jóság, bölcsesség és szeretet, amit magában rejt.


Csodálatos élmény egy áldáskérő szertartással megajándékozni magunkat és a családunkat. Varázsoljátok ti is meghitté az újszülött babátok világrajövetelét egy bensőséges szertartással az otthonotokban vagy egy általatok kiválasztott gyönyörű és számotokra fontos helyen.

A babaköszöntő szertartás sokféle lehet. Ha megkerestek, én javaslok szimbólumokat, formákat, szokásokat, amit aztán együtt alakítunk ki, hogy sajátotoknak érezhessétek minden momentumát. Lehet, hogy találunk egy számotokra természetes és megszokott családi rituálét, amit beemelhetünk és jelentőségteljessé tehetünk. Az is lehet, hogy egy egyszerű és letisztult névadó szertartás körvonalazódott ki bennetek és már vannak konkrét elképzelések, de szükségetek van hozzá egy külső segítségre. Tényleg bármi lehetséges. Ez a ti családotok és az én szerepem az, hogy támogassalak benneteket abban, hogy egy szép családi együttlét kerekedjen, amiben megérzitek és meglátjátok a családotok szépségét és szeretetének erejét, hogy ez áldásként kísérhessen benneteket tovább a közös úton.


A gyermekáldás az egyik legcsodálatosabb és legmeghatározóbb esemény az életünkben. A családdá válás, a család növekedésének izgalmai titkos erőforrásokat szabadítanak fel bennünk. Ünnepeljétek az élet csodáját úgy, hogy az rólatok, az egységről és az összetartozásról szóljon!

Várom a jelentkezéseteket és a mihamarabbi találkozást!

ÉG